Monday, December 3, 2007

Koh kai nok...

...var varm och skon. Vi har badat, snorklat och solat hela dagen. Vissa av oss ar lite omma i skinnet. Bilderna kommer senare eftersom kameran ar pa rummet och datorn ar en bra bit bort i receptionen. Har betalat ca 40 kronor for en javla iglooglass idag pa on. Hann inte reflektera over priset forran det var for sent. Skit. Hoppas Max at den med andakt. Sag aven en varan som lufsade over on.

Nu ska vi ivag och avnjuta en av de sista goda maltiderna i Thailand. Snyft. Jag vill inte hem. Det blir kanske pa Chili igen, lite mexikanskt. Maste hinna ata krabba igen innan vi aker.

Daniel ar piggare idag och har varit med hela tiden. Han humor(med tva prickar over) har inte varit sig likt pa lange... Han pratade med Ving idag, sa vi far se om vi far igen nagra stalar.

Hood: Nar ses vi nasta gang?

3 comments:

Hoodan said...

Hello
Skönt att du inte vill åka hem iaf. Det tyder väl på att resan varit bra trots allt?
Hur mycket som helst att göra på jobbet och grabbarna är här hela veckan utom fre då jag har bokklubb.
Hör av mig onsdag em.
C U SOON!
Lycka till på flygresan hem!

Nicola said...

Heeeeej!
Du maste lasa din erika.skogly@live.com (var det sa) nar du kommer hem, jag har mastat be dig om en tjanst :S som jag hoppas gar bra :) Later som ni har haft dte kanon.

Pussssssssssssssssss

kikki said...

Hej! Antar att ni sitter på flyget hem nu, Hoppas att den resan går bra! Det låter som att ni har haft väldig otur med myggbett, magsjuka och halsfluss. Och pengar tillbaks får ni väl eftersom Danne varit så sjuk. Välkomna hem till december Sverige igen! Vi har haft underbart adventsväder, med sol och gnistrande snö, men nu verkar det bli lite för varmt för det..Regn..Tö..Slask.. Önskar sig Alfred något särskilt av tomten?Ska vi baka på fredag? I så fall, är det lättare för dig, med pojkarna , om vi är hos dig?
Ring när du kommit hem. Kram Kikki