Friday, April 25, 2008

Fiftyfour down...

...945 to go. Tack för den Jörgen!

Har solat och handlat med barnen idag. Har förberett kvällens middag så långt det går. Hood och Bobby kommer ikväll. Det blir grillad fisk, men de recepten kommer imorgon.

Här ett recept på en fiskgratäng jag gjorde tidigare i veckan;

Fiskgratäng med fetaost och oliver;


2 pkt hokifileér
oliver
skivad tomat
fetaost
mozarellaost
grädde
basilika
Boxholms vitlöksost (eller annan hårdost)

Gör så här;
Tina firren.
Skiva den i 1,5 centimetertjocka skivor och lägg i botten på ugnsfast form.
Salta och peppra.
Lägg på skivade tomater.
Strö över oliver efter smak.
Klipp bitar av färsk basilika.
Riv fetaost och strö över.
Riv bitar av mozarellan.
Hyvla vitlöksosten över.
Häll över ca 1.5 dl grädde. In i ugnen tills fisken blivit vit. (ca 30 min)

Nu ska jag gå och steka halloumi!

Ha en trevlig kväll.

No comments: