Monday, November 26, 2007

30 grader...

...i skuggan. Varmt och gott. Gick ner till stranden i morse for att bada men det var rod flagg och vagorna gick hoga. Sa vi at frukost vid stranden och sen for vi tillbaka till hotellet och poolen.

Danne ar riktigt risig i magen och har legat pa rummet nastan hela dagen.


Nu ska vi ivag till ett stort kopcentra som heter Big C, dar vi ska ata Kentucky fried chicken och lite sushi. (Know what I mean Hood)


2 comments:

Hoodan said...

Eat sushi 4 me 2!!

Johan is back and I have given him a set of keys....

Any news on when the car is wanted for service?

Carry on doing sunbathing for me. 10-15cm snow on the car this morning.

Loadsaluv Anette

Kajsa said...

brådskande elevärende kallar!

Förändringar i organisationen kräver att operation Uppdraget genomförs efter jul och därmed kräver omedelbar planering och prospektering. Du är ombedd att delta vid förstärkt elevvård, utökad modulvakt p.g.a. brister i logistiken mellan utbildningstillfällen. Tyvärr har även den mänskliga faktorn spelat oss alla ett spratt, men det drabbar endast ESy, vilket innebär att denna, d.v.s tilltalad gruppledare med fil.kand i ledarskap ensam ansvarar för all ätbar personalvård i samband med K-tid och A-lag de kommande veckorna fram till jul. Vi står således under pressat läge och hoppas att du kan ansvara för a-lagets underhållande del den 17 dec, nu när vi andra har så mycket att göra?

Ps. Betygen sätts på fredag. Ds.