Friday, May 29, 2009

Max har gått och blitt...

...något utav en kändis. Idag på dagis åkte storkillarna iväg till Nordanå och träffade spyflugan Astrid. Norran TV var där och filmade. Kika in på länken nedan för att se Max 15 minutes (läs: 3 sekunder) of fame.

Max på sagodag

Vi har just kommit hem från middag på restaurang. Det blev i slutändan O´Learys.


Först fick barnen ett pysselpapper och kritor att pyssla med medans vi väntade på maten. Popcorn fick vi också. Barnen fick dela på en barnportion baby back ribs. Det räckte gott och väl.


På en av tv-apparaterna visades även Cartoon network. Jag tog en baby back ribs och Daniel tog en Buffalo back ribs. Med drickor till gick det loss på 557 cold ones. Men så sällan som vi unnar oss något sånt här så må det vara hänt.


Det blir kanske vatten och skorpor resten av veckan då. Å andra sidan är vi bjudna till Kikki och Matte på middag imorgon och på söndag ska vi till Valliden för att fira mors dag. Där gick vi kanske plus minus noll.

I morgon blir det att gräva ner mina nya New Dawn klätterrosor eftersom de gick och dog denna vinter. Sen får man väl svettas som en gris hela dagen och gå upp ett kilo vätska/ben.

No comments: