Monday, June 23, 2008

99...

...igår på Orrvägen, 100 på E4:an under en av viadukterna, 101 på Klostergatan idag, 898 kvar.

Igår kom svärfars förbi med husvagnen. De hade lämnat Byske och bestämde sig för att campa en natt hos oss. Vi åt wook och lirade lite kort.


Morgonen inleddes som vanligt med att jag klev upp först av alla, fikade, drack kaffe och löste sudoku på altanen. Sen vaknade husvagnscamparna och då väckte jag faktiskt Affe. Min ensamma morgonstund regerar!

Idag harvi varit en snabb sväng på stan och handlat födelsedagspresenter åt Affe. Max fick ett verktygsbälte med riktiga verktyg. Han blev så glad, så glad. Nu har han åkt med till Valliden, så vi har bara Affe kvar. Har börjat skrapa väggarna ute, men så började det att spöregna. Typiskt.

Idag blir det ost och baconsallad, Sommartorpet och kanske en film. Hoppas på bättre väder imorogn så vi får göra bort målningen.

Fullspäckad vecka väntar; målning, party hos Sister K med utgång på festivalen, kalas för lillkillen och så kommer ju Nicola äntligen hem en snabbis. Har lovat bjuda henne på grillade räkor och grönmusslor. Och då ställer extramamma upp! Vi längtar efter dig Nicola!

1 comment:

Nicola said...

jag längtar efter er. not long now :) snart snart snaaaaart!